The Dark Knight locul 1 in topul imdb LOL

am aflat azi cu stupoare de la makavelis ca faimosul film “The Godfather” nu mai e pe locul 1 in topul imdb ,pe locul 1 spre surprinderea mea sta acuma The Dark Knight (2008) un film care nici nu aparut peste tot deja e pe locul 1 in topul imdb.Eu zic ca ceva nu e putred la mijloc....dupa parerea mea si nu numai sunt sute de filme mult mult mai bune ca porcaria asta de Dark Knight care ar merita sa fie pe locul 1.makavelis ar da vina pe copii indragostiti de BATMAN ,ar fi si asta o explicatie dar totusi nu prea imi vine sa cred :/
Trailer :Dark Knight Subtitrare Dark Knight -

ps:si cand stai sa te gandesti ca filmul nici nu a fost lansat oficial in ca nici macar in Europa...

8 comments:

Alex TG said...

Ai vazut filmul, daca tot zici ca e porcarie? Nu e nimic putred, poate ti-ai da si tu seama daca te-ai uita la numarul de voturi pentru nota aia.

vudu said...

in primu rand nu imi place seria BATMAN ! in al 2 rand nu imi plac SF urile in al 3 rand poate sa fie 1mil de voturi ca tot nu merita locul unu pe imdb

Anonymous said...

vreau si eu subtitrarea ... cine are subtitrare va rog lasa-ti un link de download!

Alex TG said...

De acord. Dar trebuie sa fii cam prost sa zici despre un film ca e porcarie daca nu l-ai vazut, sau daca nu ai prieteni care ti-au confirmat teoria.

vudu said...

atata timp cat filmul e cu super eroi gen BATMAN sau SPIDERMAN etc etc filmul e o porcarie asa ca degeaba imi zici tu mie ca sunt prost ca zic ceva despre un film .
am vazut trailerul si mi`a ajuns...

Anonymous said...

@vudu84 esti tu un ingamfat prost , si nu stii cum arata un film bun ,chiar nu meriti nici efortu postului pe care il fac.

Anonymous said...

omule, incearca sa vezi filmul.
In primul rand nu face batman bani pe jumate cat face jokerul [ heath ledger e de departe unul dintre primii oameni cu adevarat mari ai "cinemaului" . ]
incearca. si daca atunci o sa iti mentii parerea, nu.i nicio problema...sunt gusturi, iar gusturile nu se discuta.
ce probabil [ cu siguranta ] i.a deranjat pe tinerii de mai sus, e ca tu ai acuzat inainte sa musti. si daca musti, nu inseamna ca si inghiti, so give it a try . :)

Anonymous said...

@anonymous ma plictisesti