Romania a facut PERFORMANTA LA EURO !

"Dupa meciurile cu Franta si Italia, toti se asteptau sa ne calificam, dar, din pacate, nu a fost asa. Eu zic ca am realizat o mare performanta la Euro pentru ca am reusit sa luam la harta campioana si vicecampioana mondiala. Din pacate, nu am avut noroc"

da domnule asa a declarat pizdiricu din echipa Romaniei ,Florentin Petre!el este foarte multumit de performantele rezultatele cu care s`au intors.
cica n`am avut noroc!BAH PAMFLETULE!cand vine Olanda si isi baga rezervele si joaca lejer si voi jucati defensiv mai tine de noroc?!?Ce vroiai sa faca acuma sa si`o bage singuri in poarta?!?wai de curu tau pamfletule.dute joaca la nationala Bulgariei daca tu crezi ca ai facut performante la Euro 2008 !mi`ar fi si rusine sa mai ies pe strada in locu tau piticu dreakului.

2 comments:

Anonymous said...

Pai sa sti ca a facut performanta. A scos 2 puncte. Hai sa fim realisti ca asta e adevarul. Voi doreati sa batem cele mai mari echipe? Da ce suntem Brazilia si nu stiu eu?

vudu said...

ti se pare ca Franta sau Italia parea ca niste mari echipe?dupa ce au pierdut cu 3-0 si 4-1 ?!?sa fim realisti...sa nu mai zic inainte de euro toti erau cu gura pe sus ca v`or fi surpriza de la euro etc etc
hai lasa cu toti stim ca nu avem cu cine....