Hara Carmen prezicatoarea in direct la Pro Tv

stau si ma uit la doamna Hara si nu imi vine sa cred ce poate aceasta doamna!Are o precizie de prezicere de 93% e cunoscuta in toata america si a avut clienti precum j.lo , Clinton etc etc .aceasta femeie chiar te pune pe ganduri cand vezi ce poate,ii zici numele si data de nastere si iti zice tot ce e cu tine,ce e bine ce e rau,cu ce initiala o sa aiba viitoarea sotie / sot etc etc. toate astea cu ajutorul zodiacului.a prezis si ca ceausescu va fi impuscat in cap intr`o zi de iarna ,a prezis si ca Emil Constantinescu va fi presedinte si toate s`au intamplat .mi se pare ceva "paranormal" dar defapt pt ea este foarte normal pt ca stie sa se foloseasca de unele energii pe care le detine.a scris cateva carti ( Karma de fiecare zi , Decodificarea destinului)pe care chiar as vrea sa intru in posesia lor pt ca pe mie sincer m`a fermecat aceasta doamna.

ps:acuma seara a prezis ca Elodia este moarta,este invasurata intr`un sac negru ,ingropata intr`o padure din aproprierea Brasovului si a mai prezis ca 2 oameni au contribuit la moartea ei.a si inca ceva a zis ca daca cineva o duce in brasov ii duce direct la locul crimei!surprise CIOACA!!!! zilele iti sunt numarate !!!



rolling on the floor

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

5 comments:

criss said...

si io am ramas uimita de cele ce spune si cea mai tare faza a fost cand a spus in cateva secunde tot despre Elodia, ca e moarta, ca e in Brasov si stie locu exact unde e cadavrul ei dar si ca sotul cu cativa complici au omorato... OTVu` si politia din Romania se chinuie de cateva luni bune :))

vudu said...

abia astept sa vad zilele astea daca merge sa o caute :D

saint5 said...

...marea carmen hara...o panarama care a plecat din tara pentru ca erau destule tiganci care ghiceau,si-a auzit k americanii sufera de lipsa...asa k si-a luat pelvisul la plimbare prin america...a "prevazut" in portofele,verzisori si-n buzunare k poate prostii pe careva pe-akolo...acu e "marea clarvazatoare"...de ce nu-si ghiceste nr de la 6/49 dak-i asa de tare??nu vrea sau nu poate??crek singurele ei puteri sunt acelea de a prosti pe toti fraierii!!!!!!!!

vudu said...

omule femeia asta e recunoscuta INTERNATIONAL ! nu e o prezicatoare oarecare...

Anonymous said...

bah ember!!! Te-ai apucat sa crezi in kkturi de ghicitori de-astea de 2 lei? Ce-i cu tine mah???