Esti fumator?daca da atunci ar trebui sa te lasi...


Nu stiu cati din tre voi sunt sau nu fumatori dar eu unul nu fumez deloc,e adevarat am avut contact de 2 3 ori cu tzigara asa de curios dar din fericire nu am ramas "dependent" cum zic unii ca sunt de tzigara...si totusi nu inteleg de ce totul incepe la o varsta atat de frageda ?!?!?! eu am vecini care au inceput in clasa a 3 sau a 4 sa fumeze!frate nu au terminat bine de invatat tabla inmultirii si ei trag la tigara la greu pe la colurile strazi ca eroi....la gimnaziu iarasi e nebunie,daca mergi intr`o toaleta de baieti/fete iti dau lacrimile din cauza fumului!la liceu deja sunt veteranii.In liceu daca nu fumezi esti luat de fraier si multi incep sa fumeze din cauza colegilor!si incep cu o tzigara azi 2 maine pana ajung la 1pachet pe zi...95% din colegi mei din liceu fumau si totusi eu de ce nu m`am apucat de fumat?Dupa ce ca se fac tot felul de campanii anti fumat in care sunt prezentate bolile de care te lovesti din cauza tigarii multi efectiv le ignora zicand "pai daca e sa mor mor oricum...." si totusi ar fi bine sa va ganditi bine cand puneti tzigara in gura si o aprindeti pt ca s`ar putea sa fie ultima.....stiu ca ati vazut multe poze cu cancer la gat si alte porcarii din cauza tzigarilor si nu v`au impresionat dar de data asta va propun sa va uitati la acest video (video vazut la danny graficianul) ...


-

3 comments:

Unknown said...

Ma bucur ca in unele locuri publice s-a interzis fumatu. Nu-mi convine ca handicapatu de langa mine sa fumeze cand manc de ex. Lipsa de respect.

Anonymous said...

tigara e pt impresii ma.. sa se dea lumea mare ca fumeaza.. pustii incep de la o varsta frageda pt ca ii invata aia mai mari.. si eu am fumat in clasa a 6-a dar asa.. 1 pe zi nu mai mult..

KoLaN said...

Eu m-am lasat pentru ca fumatul scade calitatea spermei :))