Poveste de Cartier ( o porcarie de film )


''Poveste de cartier'' se vrea o varianta autohtona a celebrului West Side Story adaptata la realitatile romanesti dintr-un cartier bucurestean.

O poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, cu o distributie din care fac parte nume consacrate precum Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade, dar si tineri care fac primii pasi pe taramul filmului.

Din ultima categorie face parte si Monica Merisan, care la doar 16 ani detine rolul principal in acest film si care se pare a uimit intreaga echipa cu talentul sau.

Partenerul ei din film este Sorinel Copilul de Aur, cunoscut al acestui gen muzical, un tanar cu un numar impresionant de fani pentru cei 15 ani ai sai.

Filmarile in diverse locuri din Bucuresti, au fost cu peripetii, fiind nevoie de forte de ordine pentru a tine in frau multimea doritoare de autografe.

o porcarie mai mare de film nu exista!cel mai slab film romanesc ! tot ma mir cum draku a putut accepta Florin Calinesc sa joace in filmul ala :| si tot ma mir cum draku ia luat ca si actori regizorul ala pe manelisti aia care n au nici 8clase terminate pe Copilul Minune si restu mahalelor....
film de manelisti pt manelisti ! nota care eu i`as da`o acestui film este 1!(cu indulgenta :| )
pt manelari interesati aici gasit trailer si mai multe informatii despre film...

No comments: