Skoda Superb 2008

Pregatit sa fie lansat la inceputul anului 2009 noul Skoda Superb este o masina superba pe familisti iubitori de eleganta.Cu un aspect placut al plansei de bord care anunta atat o calitate foarte buna, cat si materiale atent alese.

Motorul vine cu o varianta de top ,un 3.6 V6 FSI de 260 CP care va beneficia şi de tracţiune integrală şi va atinge 250 km/h. Celelalte două benzinare în patru cilindri beneficiază de tehnologia turbo: 1,8 TSI cu 160 CP şi 1,4 TSI cu 125 CP.

Oferta în domeniul diesel arată foarte bine: există două TDI-uri cu tehnologia pompe-duse (cunoscutele 1,9 TDI de 105 CP şi 2,0 TDI de 140 CP), dar şi un common-rail de 2,0 litri, care atinge 170 CP, în condiţiile unui consum mediu de numai 6,0 litri/100 km.
sursa



au furat designeri din bmw putin din vw putin si au facut o Skoda Superb misto :X.Arata impecabil cu siguranta cu acest model va concura cu modele precum Audi a6 Bmw S5 Mercedes E class etc etc daca nu la calitati atunci la pretz cu sigurata :) Cu toti stim ca Skoda a avut tot timpul preturi foarte bune la masini fata de marile companii ,iar diferentele de calitate nu sunt mari deloc .

1 comment:

Anonymous said...

nu ma dau in vant dupa skoda dar superb chiar e superb dar sa recunoastem ca s-au luat dupa passat..