Nucleonyx 2008

In acelasi context se inscrie primul eveniment al anului 2008, organizat de Compania Anpora:

Evenimentul, ce poarta numele de Nucleonyx, se va desfasura in data de 8 martie, iar cei care se vor asigura ca atmosfera sa fie pe masura sunt Blank & Jones, Benjamin Bates, DJ Jean, Scot Project, MC GEE. Ineditul evenimentului porneste chiar de aici, de la line-up, deoarece acesti artisti sunt in premiera in Timisoara iar Scot Project este in premiera absoluta in Romania.

Ideea acestui eveniment a plecat de la nucleon, contopire, fecundatie. Muzica trece printr-o metamorfozare continua, provocarea pentru organizatori fiind aceea de a gasi mereu concepte noi si abordari ale genului muzicii electronice.

Organizatorii pregatesc in premiera nationala absoluta prima scena rotativa 3D care amplasata fiind chiar in mijloc, poate fi vizualizata din orice unghi al locatiei. La evenimentul NUCLEONYX din 8 martie 2008, muzica dance va invada publicul de pe scena 3D, creand o atmosfera aparte. Amenajarea interioara deosebita va completa ideea de baza a concertului, culorile fiind alese cu mare grija. Lasere, lumini, surprize pe parcursul intregului concert, multa culoare si mai ales o explozie de bucurie. Data de 8 martie a fost aleasa special de organizatori fiind corelata cu ziua in care atentia si atractia trebuie indreptata catre sexul frumos.

Bilete la evenimentul NUCLEONYX se vor putea cumpara incepand cu data de 13 februarie 2008 din reteaua de magazine Diverta si de pe site-ul www.ticketpoint.ro la pretul de 48 RON.

No comments: