Cadouri 1 sau 8 martie ( Ziua Femeii )

cadouri femei de 1 martie Luna martie numita si martisor, este prima luna a primaverii, un simbol al reinvierii, al unui nou inceput, iar in traditia poporului Giocelul simbol de martisorroman se obisnuieste oferirea un martisor doamnelor si domnisoarelor din viata fiecaruia. Alegerea martisorului potrivit de cele mai multe ori este un lucru dificil, astfel ca noi iti oferim o solutie: serviciul Tiket Masaj Cadou de la Santamia, un serviciu prin care poti oferi cadou un masaj-martisor,cadou ce nu va fi uitat usor.

cadouri de martisor Despre traditiile si obiceiurile vechi ale poporului roman de martisor puteti cititi mai multe aici.



8 Martie
este ziua in care ne sarbatorim mamele, femeile ce ne-au dat viata. Ne dorim intotdeauna sa le putem darui femeilor pe care le iubim si le apreciem un cadou care sa le faca sa se simta rasfatate si deosebite. Masajul constituie o bucurie demnă de o sarbătoare, iar sarbătoare poate fi în fiecare zi. Ghiocel cadou de 1 martie
Cadourile pot fi alese dintre serviciile şi abonamentele oferite de Santamia. Pe Ticket poate fi specificat serviciul oferit cadou sau poate fi specificata doar valoarea cadoului, oferind astfel posibilitatea beneficiarului cadoului sa isi aleaga singur tipul de masaj preferat.
Cadoul este sub forma unui Tiket, astfel incat poate fi expediat usor împreuna cu o felicitare.
mai multe pe santamia.ro

No comments: