Lenny Kravitz in concert la Bucuresti in iulie 2008

Cantaretul american Lenny Kravitz va sustine un concert pe 26 iulie 2008, pe Stadionul Cotroceni, anunta organizatorii, Emag!c Entertainment.

Lenny Kravitz s-a nascut la New York (pe 26 mai 1964) si este un simbol al muzicii retro. Kravitz a descoperit rock’n’roll-ul in liceu si, puternic influentat de Prince si Purple One, si-a definit stilul inspirat de acestia. A obtinut un contract cu Virgin Records, iar in 1989 a lansat ''Let Love Rul'', prima piesa de succes pe piata muzicala. Albumul cu acelasi titlu s-a bucurat de apreciere din partea publicului, desi presa a ramas reticenta la imaginea retro a tanarului Kravitz. Au urmat apoi albumele ca ''Mama Said'' (1991) si ''Are You Gonna Go My Way'' (1993), ''Circus'' (1995) sau ''Lenny'' (2001).

Artistul va lansa, in februarie 2008, al optulea albumul de studio, “It Is Time For A Love Revolution”, material ce va fi promovat si printr-un nou turneu mondial.

Biletele pentru concertul de la Stadionul Cotroceni vor fi puse in vanzare, in curand, pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
sursa:romantica.ro

No comments: