Ganduri diabolice la doar 15 ani

azi m`am uitat din gresala la stirile de la ora 19:00si incepe esca cu un caz socant!

Supărat că nu primeşte destui bani de buzunar, adolescentul a început să caute un individ dispus să-i ucidă familia.Poliţia a aflat de planul sinistru şi a intrat pe fir. Copilul a negociat practic cu un agent sub acoperire care a filmat scene şi dialoguri de o cruzime rară. Tatăl minorului este om de afaceri, mama - profesoară, iar cel care şi-a dorit moartea părinţilor este singurul copil al familiei. Adolescentul era supărat că părinţii îi dădeau doar 200 de dolari pe săptămână. Ca să intre în posesia averii, un apartament şi o maşină, a decis să-i ucidă. În timp ce căuta un criminal de profesie, informaţia a ajuns la urechile poliţiştilor care i-au întins o capcană. Un agent a intrat pe fir.

Poliţia susţine că băiatul era gata să plătească oricât ca să scape de părinţi. Până la urmă s-a înţeles cu "asasinul", un poliţist sub acoperire, la suma de 4.000 de dolari.

După ce a plătit un avans, presupusul asasin i-a arătat pozele cu tatăl său mort. Ca să fie cât mai convingători, poliţiştii au "regizat" moartea acestuia. Copilul nu a avut nici cea mai mica urmă de remuşcare la vederea fotografiilor, dimpotrivă.

Minorul se află acum în arestul poliţiei şi este cercetat pentru tentativă de omor.




200$ bani pe care SAPTAMANAL ii primea saptamanal acest cretin efectiv nu ii erau de ajuns!dupa ce o viata intreaga acesti oameni l`au tinut in "PUF" pe cretinul asta uite unde le este rasplata!nu inteleg cum poate un copil de 15 ani sa se poata gandi la asa ceva!?!!??!?anturaju?drogurile?ce draku poate duce la o asemenea gandire diabolica la o varsta asa de frageda?bine ca nu avea tatsu ceva pistol in casa ca termina el treaba fara sa mai angajeze pe nimeni ....nu stiu ce sa mai zic e inadmisibil ce poti sa auzi in ziua de azi!


video cu inregistrarea de la ProTv

2 comments:

Anonymous said...

Sunt roman si am boala pe Romania

vudu said...

astea s`au intamplat in Chisinau :P