un nou Mall in Oradea ! Tiago Mall

Am aflat azi ca oradeni se vor mai bucura de un nou mall,mai exact Tiago Mall.Compania internaţională Mivan Development investeste de peste 700 milioane de euro într-un lanţ de zece mall-uri în mai puţin de patru ani.Din fericire pt oradeni primul mall fa fi contruit in Oradea între intersecţia Şoselei de Centură cu DN 79 şi Aeroport, lucrările fiind deja demarate.Dupa Oradea urmeaza Târgu Mureş, Ploieşti, Bacău, Braşov, Sibiu, Galaţi, Craiova, Baia Mare şi Arad.
Fiecare mall va avea o suprafaţă de închiriat de la 25.000 la 30.000 metri pătraţi, dispusă pe două sau trei nivele, peste 1.000 de locuri de parcare şi circa 150 de magazine. Designul şi amenajarea spaţiului au fost gândite atât pentru a genera un trafic mare în toate zonele comerciale, cât şi pentru a crea o clădire eficientă din punct de vedere al construcţiei.Pe lângă mărci naţionale şi internaţionale existente pe piaţa românească, Tiago Malls va introduce în România şi mărci noi.
Tiago va oferi o paletă de divertisment, incluzând cinematografe multiplex, săli de jocuri, precum şi restaurante locale şi internaţionale, fast food-uri şi cafenele. Dintre servicii se au în vedere farmacii, curăţătorii, coafor, unităţi bancare etc.
via

No comments: