Festivalul vinului Oradea 2007

O noua editie a Toamnei Oradene va debuta vineri, 28 septembrie, cu Festivalul Vinului si Festivalul International de Folclor. Ambele evenimente se vor desfasura in Cetatea Oradea.
Deschiderea evenimentului se va face, ca in fiecare an, cu alaiul Toamnei Oradene care va fi format din membrii formatiilor folclorice participante la prima editie a Festivalului International de Folclor.

Alaiul va porni vineri, de la ora 17:30, pe traseul Supermarketul "Crisul" - Calea Republicii - Piata Ferdinand - Primarie - Cetatea Oradea. De la ora 19:00, la Cetatea Oradea va avea loc deschiderea oficiala a festivalului de folclor si, implicit, a Toamnei Oradene. La festival participa ansambluri folclorice din Italia, Slovacia, Grecia, Tunisia, Algeria, Bulgaria, iar din Romania vor urca pe scena ansamblurile profesioniste "Crisana" si "Nagyvárad" ale Filarmonicii de Stat oradene si ansamblurile folclorice "Nuntasii Bihorului" si "Bihorul".
A doua zi, sambata, de la ora 19:00, continua spectacolele din cadrul festivalului folcloric. Duminica, de la ora 19:00, in Cetatea Oradea, va avea loc spectacolul de gala al festivalului. Paralel cu Festivalul International de Folclor, in Cetatea Oradea se va desfasura si Festivalul Vinului, cu participarea a peste 15 podgorii. Duminica seara, dupa ora 19:00, spectacolul si sarbatoarea vinului continua cu formatiile "Conexiuni" si "Taxi". Va urca pe scena pentru a canta si interpreta Narcisa Suciu. Pe durata celor trei zile de festival, in Cetatea Oradea este organizata si o expozitie florala.



Care vine ma cu mine la sa degustam niste vinuri?:D
INCEPE NEBUNIA IN ORADEA !

1 comment:

Anonymous said...

ai zis bine ca incepe nebunia in oras :D