Fifa 08 4 [X-BOX]




Surprize, surprize: Electronic Arts a anuntat viitorul titlu al seriei ce inca sparge toate recordurile de vanzari pe batranul continent: FIFA Soccer 08.

Cei de la EA Sports se lauda deja cu al doilea lor an de next-gen, anuntand tot felul de imbunatatiri mai mult sau mai putin semnificative aduse seriei sinonime cu fotbalul virtual in ultimii zece ani.

Pe langa adaugirile din domeniul graficii sau al controlului, ni se promite o inteligenta artificiala mult imbunatatita fata de ceea ce exista in acest moment pe piata, precum si un nou mod de joc numit "Be a Pro". In acest mod, jucatorii vor putea controla un singur fotbalist din echipa aleasa, restul echipei fiind controlata de noul AI (in single player) sau de alti jucatori umani (in multiplayer). Se doreste astfel eliminarea conceptului de joc multiplayer 1 vs. 1, telul celor de la EA fiind aducerea a 22 de jucatori in ambele echipe, exact ca intr-un meci real.

Din pacate, toate acestea sunt valabile numai pentru versiunea next-gen a jocului, care va fi lansata pe consolele de noua generatie: Xbox 360 si PlayStation3. Jocul dedicat PC-ului va fi "current-gen", portat dupa versiunea de PlayStation2 a FIFA 08. De asemenea, jocul va aparea in versiuni pentru Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation Portable, precum si telefoane mobile, in aceasta toamna.

Detaliile amanuntite despre versiunea "current-gen" a jocului se lasa inca asteptate.
via

No comments: