Call of Duty 4: Modern Warfare

Data de aparitie: Q4 2007
Gen: Shooter
Producator: Infinity Ward

Dupa ce a fost scos pe piata Call of Duty 3, am fost dezamagiti cam toti jucatorii indragostiti de FPS'uri si nu am putut sa nu ne gandim "Ce au facut cei de la Infinity Ward in tot acest timp. Jocul a fost o dezamagire totala si lasa de dorit multe imbunatatiri. Se pare ca de fapt, Infinity Ward erau ocupati de producerea si lansarea partii a 4-a a jocului deja devenit o oarecare legenda printre gameri.

Am vizitat sediul CA online pentru a fi martorii unei avanpreimieri si, surpriza, se pare ca au parasit total teritoriul Razboiului Mondial II in favoarea unui teritoriu mai modern. Transgresiunea catre un teritoriu modern nu a fost singura schimbare majora. Pentru prima data, jocul urmeaza cu inversunare o poveste cu un subiect bine stabilit. Nu va asteptati la ceva incredibil de controversat dar din cate am inteles (deoarece producatorii nu sunt inca pregatiti sa dezvaluie intregul complot) un grup de rusi ultra-nationalisti vor sa ridice Rusia pe culmile puterii unde a poposit multa
vreme.Totusi, suntem bucurosi sa spunem ca multe lucruri au ramas la fel ca in partile anterioare; de exemplu schimbul de personaje de-a lungul jocului, impuscand tot ce misca in cizmele de lupta a multor persoane din SUA sau Regatul Unit, la fel se schimba si teritoriul de la Orientul Mijlociu la Rusia si altele, si sa mentina acea mireasma a lor, nu e o lupta "Un barbat, o arma, o armata adversa" iar personajul tau e o parte dintr-un escadron maricic, unele nume fiind familiare din partile precedente.

Call of Duty 4 va profita de noul teritoriu modern pulsand in fata monitorului noi munitii si arme ultra-performante ale viitorului.

De asemenea e important de mentionat ca au inclus un motor grafic nou nout care e destul de impresionant in miscare. Un sistem fizic iti permite sa faci mult mai multe lucruri ca de exemplu sa spargi rotile de la o masina.

Desi modul "Single Player" e indeajuns sa te tina lipit de scaune multe ore frecand mousul si visand la excursii in viitorul apropiat, putem lauda si modul Multiplayer care tine cont de toate necesitatile pentru a-l face un concurent bun pentru multe din jocurile de acest gen. De asemenea, au adaugat si "challenges" (provocari) care, odata completate, iti mareste arsenalul prin care iti poti modifica echipa cu ajutorul careia vei patrunde prin gloantele inamice si perforand inamicul.

In ultimii ani, Infinity Ward au avut obiceiul sa nu-si dezvaluie jocurile prea mult in avans iar vestea buna e ca urmeaza sa fie scos pe piata anul acesta, iar daca numele companiei isi mentine eforturile depuse in trecut, jocul se va reliefa ca unul din titlurile cele mai respectate ale anului.

Articol realizat de,
vudu

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image



asta a fost un preview Call of Duty 4 - Modern Assault facut de mine pt HellGaming !

No comments: