Bogatii lumii au masini ieftine

S-ar zice ca cei mai bogati oameni din lume au si cele mai scumpe masini. Nici pe departe.

Revista Forbes a intocmit un top al celor mai bogati oameni din lume care au masini modeste. In acest top se regaseste si Warren Buffett, ocupantul locului secund in topul Forbes al Milionarilor, cu o avere de 52 de miliard de dolari, care nu detine tocmai o masina ieftina,insa, in comparatie cu averea sa, destul de ieftina.

Iata primii 4 clasati ai acestui top:

Warren Buffett are o avere de 52 de miliarde de dolari, ocupa locul secund in topul Forbes al Milionarilor, dupa Bill Gates.
Desi are o avere impresionanta si multi s-ar gandi ca in garajul lui se gasesc masini de sute de mii de euro, insa Buffett conduce un Cadillac DTS din 2006, in valoare de "doar" 40.000 dolari.
Warren Buffett este presedintele fondului de investitii Berkshire Hathaway, care intreprinde afaceri in mai multe domenii de la asigurari la producerea de mobila. De asemenea, Warren Buffet detine pachete de actiuni din portofoliul American Express, Coca-Cola si Gillette.



Ingvar Kamprad, are o avere de 33 de miliarde de dolari, care-l claseaza pe locul 4 in Topul Forbes al Milionarilor.
Suedezul, fondatorul si proprietarul producatorului suedez de mobila Ikea, detine un Volvo 240 GL din 1993, care acum ar valora in jurul a 1.000 de dolari!



Jim Walton are o avere de 16.8 miliarde de dolari, este clasat pe locul 26 in Topul Forbes al Milionarilor.
Walton detine un Dodge Dakota din 2002, cumparat cu 20.000 dolari. De asemenea, Walton mai detine: o Acura Integra din 2000, un Mitsubishi Montero Sport din 1998, un Chevrolet Silverado Pickup din 1999 si un Cadillac din 1959.
Jim Walton este cel mai tanar fiu al lui Sam Walton, fondatorul lantului de magazine Wal-Mart. Pe langa implicarea sa in afacerea familiei, mai detine si una din cele mai mari banci din SUA. In urma cu un an averea sa era estimata la 18,2 miliarde de dolari, el ocupand pozitia a 12-a.



Steve Ballmer are o avere de 15 miliarde de dolari, fiind clasat pe locul 31 in Topul Milionarilor intocmit de Forbes.
Ballmer, director executiv al companiei Microsoft, conduce o Toyota Prius din 2002, evaluata la 10.000 de dolari.


Sursă: www.ziare.com

No comments: