Skype te invita la World of Warcraft

Celebrul program Voice-over IP (VoIP), Skype intra in lumea jocurilor, anuntand lansarea unui plugin care va permite utilizatorilor sa isi invite prietenii la jocuri online.




Ca si una dintre functiile aplicatiei Microsoft Live Messenger, aceasta noua optiune va permite utilizatorilor Skype sa invite alte persoane din lista lor de contacte sa participe la un joc online sau la o competitie. Providerul VoIP a pus la dispozitie un kit gratuit, care va permite programatorilor sa intre in framework-ul Skype GameXN, facand modificarile necesare.

Jocurile standard, cum ar fi dame sau sah sunt deja disponibile prin intermediul Skype, dar noul kit va putea fi folosit pentru a atrage utilizatorii sa joace productii care suporta functia de comunicare in-game. Aproape 200 de milioane de utilizatori au descarcat pana acum programul gratuit VoIP, cu 18 milioane de downloaduri pentru "Skype Extras".

Ganditi-va cum ar fi sa comunicati cu vecinii sau amicii dumneavoastra, invitandu-i la vanatoare de orci in World of Warcraft sau la o cursa in Need For Speed Carbon. Skype ofera acest serviciu destinat gamerilor, tintind spre eventuale parteneriate cu firmele producatoare de jocuri multiplayer.

No comments: