Logan SUV

Logan SUV va copia modelul Nissan Qashqai
11 Aprilie 2007


Dacia cu tractiune integrala va aparea cel mai tarziu in 2010, la un pret de aproximativ 13.000 de euro.

Primul SUV Dacia va aparea in 2009 sau, cel mai tarziu, in 2010. Va fi ultimul model zamislit pe platforma primei generatii Logan.

Revista franceza „AutoPlus”, preluata de „automarket.ro”, a publicat doua fotografii din care se poate observa limpede ca Logan SUV va semana la exterior cu Nissan Qashqai, model de nisa al aliantei Renault-Nissan (plasat intre segmentele C si SUV compact).
...
Potrivit „AutoPlus”, un Logan SUV ar putea avea un pret de aproximativ 13.000 de euro. Prin renuntarea la sistemul de tractiune integrala, ipoteza in care s-ar pierde chiar elementul de noutate al masinii, pretul ar putea plonja spre 11.000 de euro.

Cel mai mare motor montat sub capota primului SUV Dacia ar putea avea 115 cai-putere. Logan 4x4 ar deveni astfel cel mai puternic automobil fabricat la Pitesti.

Modelul Logan se fabrica pana in prezent sub forma de sedan, break si furgon. Pana la aparitia SUV-ului este asteptata versiunea hatchback (la sfarsitul acestui an in Brazilia, din 2008 si in Europa).sursa


No comments: