Cea mai scumpa reclama auto din lume




Cu intentia de a-si promova unul dintre brandurile de combustibil, in speta V Power, compania Shell a reusit sa aduca impreuna intreaga istorie F1 a Ferrari. Ideea din spatele spot-ului este simpla si eficienta: suntem impreuna de 60 de ani. Story-ul prezinta evolutia masinilor de Formula 1 si a echipamentelor purtate de piloti, iar circuitul pe care alearga bolizii sunt cele mai pitoresti si cunoscute locuri de pe planeta. Un factor esential este sunetul. Coloana sonora transmite doar zgomotul produs de motor la diverse turatii. Oricum, specialistii portalului auto motorpulse.com au declarat acest clip publicitar drept cel mai scump din lume. Si avem toate motivele sa ii credem.

Spotul demareaza pe o strada ingusta, marginita de copaci seculari pe care alearga unul dintre cele mai vechi modele F1 Ferrari. Masina terce pe langa Colosseum, iar dupa primul colt cursa continua . Deja ne aflam in alta locatie care se descrie usor, ca fiind un oras american, prin multitudinea „zgarie-norilor” printre care bolidul isi continua cursa.In acelasi mod modelele Ferrari se schimba, la fel si „harnasamentul” pilotilor, odata cu locatiile care se pot recunoaste usor: plajele de la Rio, „acul de par” de la Monte Carlo sau imagini cu infrastructura indrazneata din Hong Kong. Turul de forta al Ferrari se incheie tot in Italia – sugerandu-se ideea de circuit.
Boxele Ferrari sunt de aceasta data o statie de alimentare Shell. Masina este reincarcata alene, dupa care pleaca mai departe pentru inca un tur.
sursa

No comments: